Sayfalar

Aliexpress TR

vestel

ASİCS AYAKKABI BOYNER

Asics ayakkabılar, Boyner'in büyük sezon indiriminde!

Dünyaca ünlü modacıların son dönemde rahatlık ve şıklığı bir arada kombinlemeye başlaması ile birlikte spor ayakkabılar, rahat tişört ve elbiseler de günlük hayatın vazgeçilmezleri haline geldi. Farklı stillere kolayca uyarlanabilen spor ayakkabılar, çeşitli renk ve modelleri ile her duruma ayak uydurmak ve için mükemmel seçenekler... Özellikle rengarenk modelleri ile Asics spor ayakkabılar, modadaki bu spor akımın öncülerinden biri....

Ayağınızı maksimum seviyede rahat ettiren Asics spor ayakkabılar, hem açık hava hem salon sporlarında rahatlıkla tercih edilebilir. Günlük giyimin de vazgeçilmez bir tamamlayıcısı olan Asics spor ayakkabılar, hafta sonu arkadaşlarla birer kahve içmek için buluştuğunuzda da işe giderken de rahatlıkla tercih edilebilir. Açık renklerde spor kesimli günlük bir elbisenin altına düz renk bir Asics spor ayakkabı giyerek, iş yerinde rahat ve cool bir tarz yaratabilir; hafta sonu rahat bir tişörtü kısa bir şort ya da vücudunuzu tamamen saran bir blue jeanle tamamlayıp, altına rengarenk bir Asics giyebilirsiniz.


Stilinize rahatlıkla uyarlayabileceğiniz birbirinden farklı Asics spor ayakkabı modelleri, Boyner’de sizlerle buluşmayı bekliyor. Üstelik vakit kaybetmeden Boyner’de bir göz atarak, en beğendiğiniz Asics modellerine oldukça cazip kampanyalarla sahip olabilirsiniz.

Asics koşu ayakkabısı, spor yapmayı sevenlerin en çok tercih ettiği spor ayakkabı markalarındandır. Boyner Mağazaları, Asics ayakkabı modellerini reyonlarında satışa sundu. Asics ayakkabılar, erkek ve bayan modelleriyle müşterilerinin beğenisine sunuluyor.

Asics ayakkabı fiyatları en ucuz Boyner'den alınır. Asics ayakkabıları, %25'den %35'e kadar varan indirimlerle satılıyor. Üstelik Boyner'den alacağınız Asics ayakkabılar, kredi kartlarına peşin fiyatına 4 taksit imkanlarıyla...Ayrıca Boyner'den online olarak alacağınız Asics ayakkabıları istediğiniz Boyner ya da YKM Mağazası'ndan değiştirebilirsiniz.


Asics Koşu & Antrenman Ayakkabısı


Asics Lifestyle Ayakkabı


AsicsGel-noosa trı 10 Koşu & Antrenman Ayakkabısı


Asics Gel-hyper speed 6 Koşu & Antrenman Ayakkabısı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder