Sayfalar

Aliexpress TR

vestel

BABY CORNER ÜRÜNLERİ

Baby Corner ürünleri Boyner'de!

Bebekler için üretilen kıyafetler her zaman rengarenk, sevimli desenlerden oluşur ve bebeklerin tatlığına tatlılık katar. Ancak bebek giyimde olmazsa olmaz bazı kurallar vardır. Bebeğinizin cildine temas eden kumaşların yumuşak, pamuklu kumaşlardan olması en başta gelen özelliklerdendir.

Teri emen pamuklu kumaşlar, ıslaklığın neden olacağı bakteri oluşumu ve üşütme gibi problemleri önlemek için tercih edilmelidir. Bunun dışında bebeğinize onu rahatsız etmeyecek, üzerine tam oturan ve yumuşak kesimli kıyafetler giydirmeniz gerekir. Aksi takdirde bebeğiniz rahat etmeyecek, sizi de huzursuz edecektir. Bir diğer önemli nokta da bebeğinizin hassas tenine değecek olan kumaşların alerjen ya da kanserojen hiçbir madde içermemesi gerekliliğidir.


Bebek giyimde tüm bunlara dikkat eden bir marka arıyorsanız, Baby Corner bu konudaki en güvenilir markalardan biridir. Yumuşacık, pamuklu kumaşları, bebeğinize rahat hareket imkanı sunan rahat kesimleri, bebeğinizin kısa ya da uzun vadede sağlığına zararı dokunmayacak malzemeler içeren sağlıklı kumaşları, rengarenk, eğlenceli desen ve modellerle sunan Baby Corner, bebeğinizin doğumundan itibaren, 3 yaşına kadar yanında olacak. Kıyafetten önlüğe çeşitli aksesuarları ile bebeğiniz için en güzel Baby Corner ürünlerine Boyner’e özel avantajlı kampanyalarla sahip olabilir, yakınlarınızın çocuklarına ne alacağınız derdinden kurtulabilirsiniz.

Baby Corner tulum, Baby Corner eşofman altı, Baby Corner bebek buketi, Baby Corner body... vd. Boyner'de istediğiniz yeni sezon Baby Corner ürünlerini renk ve desen çeşitleriyle bulabilirsiniz.

Baby Corner fiyat konusunda da oldukça uygun... Üstelik Baby Corner ürünlerini kredi kartlarına peşin fiyatına 4 taksitle... Ayrıca Boyner'den online olarak alacağınız Baby Corner ürünlerini istediğiniz Boyner ya da YKM Mağazası'ndan değiştirebilirsiniz.


Baby Corner Body



Baby Corner Tulum



Baby Corner Bebek Seti



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder