Sayfalar

Aliexpress TR

vestel

BARBİE GİYİM

Barbie çocuk giyim ürünleri Boyner'de'

Kız çocuklarının kuşkusuz en sevdiği oyuncaklardan biri olan Barbie, birbirinden şık çocuk giyim kıyafetleri ve aksesuarları ile de çocukların vazgeçilmezi olacak. Ayakkabıdan elbiseye, plaj modasından iç giyime aradığınız ne varsa Barbie’de bulabilecek, çocuklarınızı hayran oldukları Barbie bebeklere bir adım daha yaklaştıracaksınız.

Genellikle pembe ve benzer tonlardaki giyim ve aksesuar seçenekleri ile kız çocuklarının hayallerini süsleyen Barbie çocuk giyim ürünleri ile çocuğunuza hoş bir sürpriz yapabilir, onu çok mutlu edebilirsiniz. Özel günlerde tercih edebileceğiniz tüllü, çiçekli, rengarenk, desenli elbiseler, günlük giyimde rahat ve spor şort tişört takımları, hem çocuk hem yetişkin giyimin trend modellerinde ayakkabı seçenekleri, tütüler, mayolar, bikiniler ve çok daha fazlası Barbie’de çocuklarınızı bekliyor.


Barbie, sadece kendi çocuklarınız için değil, yakınlarınızın kız çocuklarına hediye almanız gerektiği durumlarda da imdadınıza yetişecek... Kız çocuklara kendilerini prenses gibi hissettirecek en şık Barbie giyim ürünlerine kolayca ulaşmak ve geniş ürün yelpazesi içinden çocuğunuz için en güzel modelleri seçmek için yapmanız gereken tek şey Boyner’e bir göz atmak. Boyner müşterilerine özel cazip fiyatlar ve çok avantajlı satış kampanyaları ile alışverişinizi çok daha keyifli hale getirecek, hem kendinizi hem de çocuğunuzu çok mutlu edeceksiniz.

Çocuk giyimin önde gelen markalarından Barbie giyim, Boyner'de çok uygun fiyatlarla satılıyor. Barbie çocuk giyim ürünleri Boyner'de %28 ile %67 arasında değişen indirimli fiyatlarla satılıyor. Üstelik kredi kartlarına peşin fiyatına 4 taksit seçeneğiniz de ver... Ayrıca Boyner'den online olarak alacağınız Barbie giyim ürünlerini istediğiniz Boyner veya YKM Mağazaları'ndan değiştirme hakkınız da var...


Barbie T-Shirt




Barbie Mont





Barbie Sweatshirt





Barbie Çocuk Ayakkabısı





Barbie Etek





Barbie Kazak





Barbie T-Shirt





Barbie Tayt





Barbie Etek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder