Sayfalar

Aliexpress TR

vestel

BİOTHERM ÜRÜNLERİ

Kozmetik ve cilt bakım ürünleri ile dünya çağında bir üne kavuşmuş olan Biotherm, güzelliği sağlıkla buluşturan ürünleriyle Boyner’de!

Biotherm Blue Therapy, yaşlanma belirtilerini ve cilt kırışıklıklarını kusursuz bir şekilde önleyen en güvenilir onarıcı ürünler arasında dikkat çekiyor.
Biotherm Aquasource ise cildinizi 24 saat nemlendirerek, ipek gibi pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar.
Biotherm Skin Best serileri ile yine kusursuz bir cilde sahip olabilir, profesyonel bir cilt bakımına kendi evinizde sahip olabilirsiniz.
Biotherm Homme nemlendiricileri ise cilt tipinize uygun olarak cildinizdeki kuruma ve kırışmaları mükemmel bir şekilde önler.
Kadınların en çok tercih ettiği ürünler arasında yer alan Biotherm vücut sıkılaştırıcıları, vücut yağları, onarıcı serumlar ve vücut deodorantları ile vücudunuzdaki kusurlu bölgeler pürüzsüz, dinç ve sağlıklı bir görünüme kavuşur.

Süt temizleyiciler, tonik, göz temizleyiciler ise derinlemesine bir temizliği ve bakımı bir arada sunan çok özel ürünler.
Erkekler için özel olarak üretilen nemlendiriciler, tıraş köpükleri ve jel temizleyiciler ise bakımlı erkeklerin vazgeçilmez ürünleri olarak yıllardır değerini koruyor.

Yaşlanmayı geciktiren ürünlerinin yanında el kremi gibi günlük bakımınızı profesyonel bir şekilde yapmanızı sağlayan Biotherm ürünlerini Boyner’de indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Dünyaca ünlü marka Biotherm ürünlerini Boyner'den online olarak da satın alabilirsiniz. Boyner'de Biotherm fiyatları da oldukça uygun... Üstelik, kredi kartlarına peşin fiyatına 4 taksit imkanlarıyla satılıyor. Ayrıca Boyner'den online olarak satın aldığınız Biotherm ürününüzü isterseniz size en yakın Boyner ya da YKM Mağazası'ndan değiştirebilirsiniz.


Biotherm Nemlendirici


Biotherm Deodorant


Biotherm Maske



Biotherm Göz Kremi



Biotherm Temizleme Jeli



Biotherm Cilt Bakım Seti



Biotherm Sıkılaştırıcı Krem



Biotherm El Kremi



Biotherm Temizleme Sütü



Biotherm Tonik



Biotherm Traş Köpüğü



Biotherm Güneş Kremi



Biotherm Güneş Sonrası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder