Sayfalar

Aliexpress TR

vestel

Ariş Pırlanta



Ariş Pırlanta, Türkiye’nin ilk pırlantalı mücevher satan e-ticaret sitesidir. Ariş Pırlanta’nın geçmişin değerli izlerini modern çizgilerle yorumladığı pırlantalı mücevherler ve elmasın büyüsünden vazgeçemeyenler için hazırlandı. Özenli elişçiliğinin bir yansıması olan pırlantalı ürünlerinin tümü ihtişamıyla göz kamaştırıyor, Özel Pırlantalı Koleksiyonlar en mutlu anlarınıza şahitlik ediyorlar. Kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu etmek, ışıl ışıl bir hediye almak istemez misiniz? Ariş’in zarafetle, ustalıkla hazırladığı pırlantalı yüzük, kolye, küpe, bileklik modelleri arasında sizi mutlu edecek biri mutlaka vardır.

DeFacto



Özgür ve rahat giyimin adresi DeFacto, sezonluk indirim kampanyalarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Defacto, kaliteli giyimin o kadar da pahalı olmadığı imkanlar sunuyor. Kadın ve erkek giyimde en uygun fiyatları bulabileceğiniz Defacto, kredi kartına taksit imkanlarından da faydalandırıyor.

İdefix Kitap



İdefix, Türkiye'nin en gelişmiş online kitap sitesidir. Yüzlerce yayınevi ve milyonlarca kitap, İdefix farkı ve cazip fiyat avantajlarıyla kitap okurlarına ve öğrencilere hizmet veriyor.

Romanlardan fikir kitaplarına, biyografilerden üniversite hazırlık kitaplarına kadar birçok türde kitapları kolayca bulabileceğiniz İdefix, ayrıca e-kitap ve film-müzik cd/dvd satışları da yapmaktadır.

ReklamAction Nedir?



Reklamaction, yayıncılar ile reklam verenler arasında ağ oluşturan bir (affiliate)satış ortaklığı sistemidir.

Affiliate(satış ortaklığı) sisteminin henüz gelişim aşamasında olduğu Türkiye'de en gelişmiş satış ortaklığı sistemlerinden biridir.







Satış ortaklığı sistemi basitçe şu şekilde işler:
  1. Reklamveren kampanyasını Reklamaction yayıncı ağına açar. Hedeflediği satış, üyelik, indirme ya da izletme başı komisyon veya ödeme bedelini belirler. İşlem gerçekleşmeden ücret ödenmez.
  2. Reklamaction en başarılı performans çıkartacak yayıncılarda yayınlatır. Reklamverene düzenli raporlarla bilgi verir. Yayıncılara net 30 gün içinde ödeme yapar.
  3. Yayıncılar hedefli müşterilerin ilgisini çekecek içerik oluşturur ve müşterileri ikna ederler. Başarılı dönüşüm başı ödeme alırlar.
  4. Müşteri satın alma, üyelik, indirme ya da izleme işlemlerini tamamlar.

Bonprix



Kadın giyim ve Erkek giyim modellerinin en son ürünleri Bonprix'te!..

En güncel moda bonprix’de!
Sezonun en moda parçaları şık kombinleri ile bonprix mağazasında sizleri bekliyor. Son moda kadın, erkek ve çocuk kıyafetlerini her gün yenilenen ürün yelpazesini –ve aradığınız her şeyi Bonprix'te bulabilirsiniz. Kadın modasında 56 bedene kadar büyük beden koleksiyonu ile de dikkat çeken bonprix, en trend tasarımlarla her mevsim karşınızda...

Yeni sezon kadın modası kombinleri
İddialı ve şık elbiseleri, son moda tasarım ve kesimlerle bulabilirsiniz. İster sade uzun elbise ister iddialı kalemelbise olsun, elbise modasında en güzel renkleri Bonprix sizler için bir-araya getirdi. Günün her anı için elbise, etek, kazak, pantolon, bluz ve iç giyim kombinlerinde sizlere yüzlerce seçenek sunulan koleksiyonunda, farklı renk tonlarında modeller bulabilirsiniz. Yazın renk cümbüşünün yanında sonbahar kış sezonunun pastel ve kahverengi tonları bu sene de kadın kıyafetlerinde kendini gösteriyor. Sonbahar-Kış sezonun göze çarpan renkleri günlük giyim ve - ev tekstilinde de deve tüyü ve gri renkleridir.