Sayfalar

Aliexpress TR

vestel

ELEKTRONİK AKSESUAR

YKM'de elektronik eksesuar çeşidi adına ne ararsanız var...

YKM, genelde giyim üzerine satış yapan bir mağaza olarak bilinir. Ancak, YKM'de elektronik aletler ve aksesuarlarının satışı da gerçekleşmektedir. Bu yazımız bu konuda olacak.

Türkiye'nin en köklü mağazacılık zincirine sahip YKM, bugüne kadar genelde kıyafet, ayakkabı, kozmetik, giyim aksesuarı, ev aletleri gibi ürünlerin satıldığı bir mağaza olarak tanınıyor. Ancak YKM, bütün bu ürünlerin yanında oldukça kaliteli markaların yer aldığı elektronik aletler ve aksesuarlarının satıldığı zengin bir reyona sahip...

Beats, Sony, Philips, GoPro, Fresh'n Rebel, Urbanears, Case Logic, Elma 
Sepeti, Thule, Sennheiser, Reeder, Ozaki gibi ünlü markaların ürünlerinin satışının yapıldığı YKM, bu konuda da oldukça iddialı kalite ve fiyat aralıkları sunuyor. 

Bütün bunların yanına YKM ismini de zikretmemiz gerekiyor. Tabii ki, YKM gibi bir firma kalitesiz ürünü reyonlarına koymaz. YKM'den alacağınız her ürün, YKM-Boyner garantisi ve hizmet kalitesi ile sizlere ulaşıyor. 

YKM'nin satışa sunduğu elektronik aksesuarların fiyatları ise oldukça uygun... Normal piyasa fiyatlarının %30, %40 hatta %50 altında fiyatlar sunan YKM, aynı zamanda Bonus Karta 9, diğer tüm kredi kartlarına peşin fiyatına 4 taksit imkanı veriyor. Ayrıca aldığınız ürünü size en yakın YKM veya Boyner mağazalarından değiştirme hakkına da sahipsiniz.

YKM'de Satışı Yapılan Elektronik Ürünlerden Bazıları:
Ses Sistemleri
Kulaklık
Hoparlör
Radyo
Docking
Aksiyon Kamera
GoPro
Sony
Kamera Aksesuarları
SD Kart
Çanta
Notebook Çantası
Kablolar
Şarj Aletleri
Tablet
Flash Bellek
Telefon Aksesuarları
Telefon Kılıfları
Taşınabilir Şarj Cihazları
Giyilebilir Teknoloji

YKM'nin elektronik aksesuar çeşitlerini incelemek ve satın almak için tıklayınız...




SONNY ŞARJ ALETİ







PHILIPS KULAKLIK





GOPRO AKSİYON KAMERA


FRESH'N REBEL BLUETOOTH KABLOSUZ HOPARLÖR



BEATS KABLOSUZ HOPARLÖR