Sayfalar

Aliexpress TR

vestel

FİRSAT.ME



Firsat.Me'yi Yakından Tanıyın!

2012 Yılından bugüne, şehrin en iyi sosyal satın alma platformu olan Firsat.me, Müşteri Memnuniyeti garantisi çerçevesinde hareket ederek, birbirinden farklı hizmetleri, hiç bilmediğiniz mekanları en fiyat garantisi ile sizlere sunmaktadır.

Firsat.me gerçek dışı, yanıltıcı yönlendirmelerden arındırılmış fırsatları, %30 ile %80'lerin üzerinde indirim ile sunarak, iyi hizmeti uygun fiyata alabilmenin avantajlarını sunmaktadır. Bu fırsatların, Hepsinin ortak özelliği, Firsat.me üyeleri için çok özel avantajlar barındırmaları ve Firsat.me referansı ile gittiğiniz için daha iyi hizmet kalitesi!


Fırsatı yakaladığınız andan kullandığınız ana kadar gerçekten iyi hissetmenizi ve aldığınızı fırsatın doğruluğundan emin olmanızı isteyen Firsat.me, bu hususta müşteri hizmetleri ile yaşayabileceğiniz her türlü sorunda sizlerden gelecek talepleri her zaman bekliyor..!

Fırsat.me'de restaurandtan kuaföre, sağlık ve güzellik merkezlerinden binlerce alışveriş ürününe, yurt içi ve yurt dışı otellerden her türlü sosyal aktiviteye kadar binlerce ürün ve hizmet satışını çok avantajlı fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır.