Sayfalar

Aliexpress TR

vestel

Pyrojet Çamaşır Makinesi

Pyrojet Nedir?

Pyrojet Teknolojisi, A+++ ürünlerden %70 daha az enerji ve aynı kapasitede ürünlere göre %28 daha az su tüketerek rekor seviyede tasarruf sağlar. Bu sayede yıllık elektrik ve su harcamanızı azaltırken doğal kaynakların korunmasına yardımcı olur. Vestel'de geliştirilen bu inovatif teknolojinin başarısı, Alman Elektrik, Elektronik ve Bilişim Teknolojileri Kurumu tarafından VDE onayı ile kanıtlanmıştır.








Pyrojet Teknolojisi Nasıl Çalışır?


Geleneksel çamaşır makinelerinde, su yıkama sırasında kazanın içine alındıktan sonra yavaş yavaş ısıtıldığı için suyun ısınma süresi uzar, enerji ihtiyacı artar. Pyrojet teknolojisinde ise, su makinenin alt bölümünde bulunan Pyrojet haznesinde ısıtıldıktan sonra kazana üstten doğrudan püskürtülür. Bu sistem, su ısınma süresini azalttığı için çok daha az enerji kullanılır. Ayrıca sıcak su, çamaşırlara doğrudan püskürtüldüğü için maksimum verimlilikte yıkama performansı sağlayarak su tüketimini azaltır.


Vestel, pyrojet teknolojisini %100 yerli üretim Vestel çamaşır makinelerinde kullanıyor. Siz de çamaşır makinenizin %70 daha az enerji ve %28 daha az su tüketmesini istiyorsanız; Vestel Pyrojet teknolojisi çamaşır makinelerini denemelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder