Sayfalar

Aliexpress TR

vestel

Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi

Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi

ÖZELLİKLERİ:

KİREÇ KALKANI
Nikel kaplama rezistans makinenizi kireç oluşumuna karşı korur. Bu sayede makinenizin performansı artar ve uzun yıllar sorunsuz bir şekilde çalışır.


SÜPER HIZLI 12 DK PROGRAMI
Çamaşırlarınızı biriktirmeden yıkamayı tercih ettiğinizde ya da hemen ihtiyaç duyduğunuz kıyafetlerinizi yıkamak istediğinizde kullanabileceğiniz bu program, Türkiye’deki en hızlı çamaşır yıkama programı. 2 kilograma kadar olan hafif kirli çamaşırlarınızı 12 dakika gibi rekor bir sürede yıkar.

BİTİŞZAMAN AYARI (FINISH TIME MODU)
Çamaşırlarınızın makinede bekleyip kırışmasını önlemek için geliştirilmiş bu özellik ile, makinenin durma saatini siz belirleyebilirsiniz. Makineniz, bitiş saati ve program süresini hesaplayarak yıkamayı otomatik olarak başlatır. Bu sayede çamaşır makinenizin yıkamayı bitirmesini beklemeden, ev dışındaki işlerinizi planlayabilirsiniz.

EKONOMİK ZAMAN AYARI (ECO TIME MODU)
Türkiye’de 22:00 - 06:00 saatleri arasında elektrik ücretlendirmeleri daha düşüktür. Eko Zaman Ayarı aktif olduğunda makineniz bu saat aralığında çalışır, elektrik ücretinden tasarruf yapmanızı sağlar.

İNCİ KAZAN
Giymeye kıyamadığınız elbiseleri, narin bluzları ya da en sevdiğiniz kazağınızı artık makinenizde gönül rahatlığıyla yıkayabilirsiniz. Özel mikro delikli ve inci dokulu kazan yapısı sayesinde, narin çamaşırlarınızın yıkama ve sıkma aşamasında zarar görmesini önler.

29 DAKİKADA YIKAMA VE KURUTMA:
0,5 kg ağırlığındaki çamaşırlarınızı kesintisiz olarak 29 dakikada yıkar ve kurutur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder