Sayfalar

Aliexpress TR

vestel

UHD TV Nedir?

ULTRA PARLAK, ULTRA CANLI, ULTRA GERÇEK:V-UHD TEKNOLOJİSİ

4K Ultra HD teknolojisiyle Full HD’den 4 kat daha yüksek görüntü kalitesi, V-UHD teknolojisiyle bir adım daha öteye taşınıyor.

Ultra HD görüntü kalitesine eklenen bu teknoloji ile renklerin parlaklık ve canlılık değerleri artırılıyor. UHD parlaklık değeri 350 nit’yken V-UHD’de 450 nit’e yükseltiliyor. Renk spectrumunda UHD %76 DCI kapsarken V-UHD bu oranı %100’e çıkararak gerçek yaşamdaki renklere çok yakın bir deneyim sunuyor.

Vestel, %100 yerli üretim teknolojisini kullanarak, Vestel televizyonlarda UHD teknolojisini kullanıyor. Siz de televizyon izlerken yüksek kaliteli bir görüntü istiyorsanız; Vestel televizyonları görmelisiniz.

Pyrojet Çamaşır Makinesi

Pyrojet Nedir?

Pyrojet Teknolojisi, A+++ ürünlerden %70 daha az enerji ve aynı kapasitede ürünlere göre %28 daha az su tüketerek rekor seviyede tasarruf sağlar. Bu sayede yıllık elektrik ve su harcamanızı azaltırken doğal kaynakların korunmasına yardımcı olur. Vestel'de geliştirilen bu inovatif teknolojinin başarısı, Alman Elektrik, Elektronik ve Bilişim Teknolojileri Kurumu tarafından VDE onayı ile kanıtlanmıştır.








Pyrojet Teknolojisi Nasıl Çalışır?

Vestel Venüs v3 5070

Vestel Venüs V3 5070

Venus V3’ün inanılmaz fırsatlarını kaçırmayın! Üstelik kargo ücretsiz.

ÖZELLİKLERİ:


  • 5'' FHD IPS Ekran
  • 8 Çekirdekli İşlemci
  • 32 GB Dahili Hafıza
  • Metal Çerçeve
  • 5 MP Ön, 13 MP Arka Kamera
  • 2 GB Ram

Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi

Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi

ÖZELLİKLERİ:

KİREÇ KALKANI
Nikel kaplama rezistans makinenizi kireç oluşumuna karşı korur. Bu sayede makinenizin performansı artar ve uzun yıllar sorunsuz bir şekilde çalışır.