Sayfalar

Aliexpress TR

vestel

DeFacto



Özgür ve rahat giyimin adresi DeFacto, sezonluk indirim kampanyalarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Defacto, kaliteli giyimin o kadar da pahalı olmadığı imkanlar sunuyor. Kadın ve erkek giyimde en uygun fiyatları bulabileceğiniz Defacto, kredi kartına taksit imkanlarından da faydalandırıyor.


DeFacto Hakkında

2003 yılında kurulan ve 2004 yılında ilk mağazasını açan DeFacto, 11 yıl gibi kısa bir zamanda Türkiye’de hazır giyim ve moda sektörünün lider markaları arasında yerini almıştır. Bugün yurt içindeki 294 mağazası ile sektöründe Türkiye’de faaliyet gösteren ikinci en büyük şirket olarak yoluna devam etmektedir.

2011 yılında Barselona’da açtığı tasarım ofisi ile birlikte uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlere, dünya trendlerine uyum sağlayan tasarımları da eklemeyi başarmıştır. DeFacto, yaratıcı pazarlama stratejileri ve yenilikçi bakış açısı anlamında ciddi katma değerler sağlayan tasarım ofisiyle giriş yaptığı ülkelere uygun tasarımlar hazırlama imkânı da bulmuştur.

Kısa zamanda edindiği tecrübe ve hızlı büyüme ivmesi, DeFacto’nun yurt dışı pazarlara açılmasını teşvik etmiştir. Kurulduğu günden beri global moda marka olması vizyonuyla hareket eden DeFacto, ilk yurt dışı mağazasını 2012 yılının Şubat ayında Kazakistan’da açmıştır.

DeFacto bugün Kazakistan’da 27, Irak'ta 9, Mısır'da 2, Belarus’ta 5, Gürcistan’da 2, Rusya’da 3, Fas’ta 2, Azerbaycan’da 5, Suudi Arabistan’da 5, Arnavutluk, Kosova ve KKTC’de birer tane olmak üzere toplam 63 mağazanın her biri için kendi kültürüne ve yaşam tarzına uygun koleksiyonlar hazırlanmaktadır. Tasarım ürünlerine ek olarak inovasyon ve ar-ge yatırımları ile hayata geçirilen DeFacto Inova ve DeFacto Eco gibi ürün grupları ile müşterilerine inovasyon ve geri dönüşüm alanında farklılaşmış ürünler sunmaktadır.

DeFacto, gelecek dönemde ulaşılabilir moda endüstrisinin önemli oyuncularından biri olarak varlığını sürdürecektir. Global bir moda markası olma vizyonuyla DeFacto, 2025 yılında mağazalarıyla 50 ülkede, online ticaretle 100 ülkede faaliyet göstermeyi hedeflemekte ve çalışmalarına bu doğrultuda devam ettirmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder