Sayfalar

Aliexpress TR

vestel

İdefix Kitap



İdefix, Türkiye'nin en gelişmiş online kitap sitesidir. Yüzlerce yayınevi ve milyonlarca kitap, İdefix farkı ve cazip fiyat avantajlarıyla kitap okurlarına ve öğrencilere hizmet veriyor.

Romanlardan fikir kitaplarına, biyografilerden üniversite hazırlık kitaplarına kadar birçok türde kitapları kolayca bulabileceğiniz İdefix, ayrıca e-kitap ve film-müzik cd/dvd satışları da yapmaktadır.


idefix nedir?
idefix, Türkiye'de kültür ürünleri denilince akla gelen ilk ve en gelişkin online yayın olmak üzere tasarlandı. 1996 yılının sonunda kuruldu. Şu an Türkiye'nin en büyük ve en yenilikçi online kitabevi olarak yayın hayatına devam etmektedir.

idefix Sanal Kitap Fuarı
Birincisi 2003'te düzenlenen idefix Sanal Kitap Fuarı 11 senedir okurların büyük ilgisiyle aralıksız olarak devam ediyor. Sanal Kitap Fuarı'da yapılan sayısız etkinliğin yanı sıra 1500'ün üzerinde yayınevinin 100.000 farklı kitabı %70'ye varan indirimlerle okurlarla buluşuyor. Sanal Kitap Fuarı son 3 senedir en fazla ziyaretçi sayısı ile Türkiye'nin en büyük kitap fuarı ünvanını da elinde bulundurmaktadır.

Yayınevi Siteleri
2006'dan bu yana; aralarında NTV Yayınları, Can Yayınları, Yapı Kredi Yayınları, İş Bankası Kültür Yayınları gibi büyük yayınevlerinin de bulunduğu 50'nin üzerinde yayınevinin sitesini idefix işletiyor.

Sabitfikir.com
Edebiyat dünyasının yıllardır tartışılagelen sorunlarını taze bir bakış açısıyla ele alan, edebiyatı güncel yaşamımıza dahil ederek, sıkıcı ve zor anlaşılan yüzünden kurtaran idefix'in edebiyat dergisi Sabitfikir.com 2009'da online olarak yayın hayatına başladı.

E-Kitap
Nisan 2010'da TTGV ve TÜBİTAK işbirliğiyle Türkiye'nin ilk e-kitap platformunu hayata geçirdi. İlk olarak Adobe DRM destekli cihazları destekleyen idefix, sırası ile iPad, iPhone ve Android işletim sistemli cihazlara da destek vermeye başladı.

SabitFikir Dergisi
Okurlar tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Sabit Fikir dergisi 2011'in Mart ayından itibaren basılı olarak da okurlarla buluştu. Sabit Fikir dergisi şu anda 30.000 adet basılarak idefix siparişleriyle birlikte ücretsiz olarak gönderilmektedir.

Prefix.com.tr
Ağustos 2011'de Anadolu'daki kitapçıların kitaba erişim sorununa köklü bir çözüm getiren B2B kitap dağıtım platformu olan idefix'in kardeş markası Prefix.com.tr kuruldu.

Sözünü Sakınmadan
idefix, Sabit Fikir ve İstanbul Modern Müzesi işbirliğinde gerçekleştirilen Sözünü Sakınmadan söyleşileri ile usta eleştirmenler Semih Gümüş ve Ömer Türkeş'in moderatörlüğünde Murathan Mungan'dan Elif Şafak'a, Hakan Günday'dan Selim İleri'ye kadar 13 değerli yazarı ve yüzlerce edebiyatseveri konuk etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder