Sayfalar

Aliexpress TR

vestel

AMBRE SOLAİRE GÜNEŞ KREMİ

Ambre Solaire güneş kremi Boyner'de!

Ambre Solaire, yaz mevsiminde güneş ışığının etkisini minimuma indiren en etkili güneş yağlarından biridir. Ambre Solaire güneş yağı özellikle hassas ciltleri güneşin yakıcı etkisinden korumak için çok etkilidir.

Ambre Solaire güneş kremi kullananlar, üründen oldukça memnunlar... Üstelik Ambre Solaire güneş kremi fiyatları şimdi Boyner'de oldukça uygun...Ambre Solaire güneş kremi, Ambre Solaire güneş yağı ve Ambre Solaire güneş koruyucu şeklinde üç çeşit ürün olarak satılan Ambre Solaire ürünleri, kredi kartlarına peşin fiyatına 4 taksit imkanıyla sizleri bekliyor.


Yaz aylarında denizin güneşin tadını çıkarmayı seviyor, tatillerimizi özellikle yaz mevsimine denk getiriyoruz. Ancak yazın tadını çıkarırken güneş ışınlarının zararlı etkilerini de unutmamak lazım. Bunun için uzmanların önerisi güneşe çıkmadan yaklaşık 15 dakika önce koruyucu bir güneş kremi sürmek, mümkün olduğunca gölgede bulunmak ve denize girip çıktıktan sonra koruyucu ürünü yeniden sürmek... Özellikle hassas ciltlere sahip kişiler, bebekler ve çocukların ekstra önlem alması gereken cilt koruması ise Ambre Solaire’in işidir. Farklı cilt tipleri ve tonları için özel olarak üretilen güneş koruyucuları, yağları ve güneş sonrası ürünleri Ambre Solaire kalitesi ile Boyner’de sizlere sunuluyor. Çocuklarınız için güvenle kullanabileceğiniz alerjen içermeyen 50 faktör ve üzeri koruyucular, bacak gibi zor bronzlaşan bölgelerde kullanabileceğiniz düşük faktörlü güneş yağları, günlük kullanımda makyajınızın altına tercih edebileceğiniz 30 faktörlü BB kremler ve koruyucu sütler... Garnier Ambre Solaire ürünleri ile yazın güneşin tadını doya doya çıkaracak, kendiniz ve sevdiklerinizin sağlığı için endişelenmek zorunda kalmayacaksınız. UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma etkili yağlar, koruyucular ve makyaj esnasında kullanabileceğiniz cildinizi pürüzsüzleştirip güneşten koruyan BB krem gibi ürünlere size özel avantajlarla sahip olmak ve yaz aylarını her zamankinden daha keyifli geçirmek isterseniz tek yapmanız gereken yaz yaklaşırken ya da tatil öncesinde Boyner’e bir göz atmak...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder