Sayfalar

Aliexpress TR

vestel

AMERİCAN TOURİSTER VALİZ BOYNER

American Tourister valiz Boyner'de!

Birbirinden güzel ve şık, değişik renk ve modelde yüzlerce çeşit American Tourister bavullar, Boyner Mağazaları'nda! Valiz alırken mutlaka Boyner'in American Tourister reyonuna uğrayın. American Tourister valizden American Tourister laptop çantasına, American Tourister kabin boy valizden küçük ve büyük hacimli American Tourister valiz çeşitlerine kadar birçok valiz ve çanta çeşidi Boyner'de satılıyor.


Eşyalarınızı taşırken stilinize gölge düşmesini de istemezsiniz. Aksesuarlarınız ve omuz ya da sırt çantalarınız kadar seyahatlerinizde yanınıza alacağınız valizlerinizin de tarzınızla uyumlu olması gerekir. American Tourister’ın geniş renk seçeneğine ve modele sahip bavulları ile seyahatleriniz de en az sizin kadar trend bir havada geçecek. American Tourister valizleri, geniş iç hacimleri, her yöne kolaylıkla hareket eden tekerlek sistemleri, eşyalarınızı taşırken hiçbir şekilde yorulmayacağınız çekçek sistemleri ile seyahatlerinizde size eşlik edecek en iyi arkadaşınız olacak. American Tourister trolley ürünleri farklı modellere göre değişen iç hacimleri ve ara bölmeleriyle irili ufaklı yük kapasitesine göre değişkenlik göstermektedir. İster kırmızı ve bordo gibi capcanlı renklerde, ister siyah ve lacivert gibi en klasik renklerde American Tourister valizleriyle eşyalarınızı derli toplu ve şık bir şekilde istediğiniz her yere götürebilirsiniz. American Tourister bavullarının yanında laptop ve evrak çantaları da günlük kullanıma uygun, kaliteli kumaşları ve materyalleri ile uzun süre yıpranmayan ürünler olarak çok seviliyor. Dünyanın yükünü siz değil; American Tourister valizleri çeksin, size de rahat rahat dolaşmak ve gezmek kalsın! American Tourister’in birbirinden şık ve kullanışlı ürünlerini indirimli fiyatlarla satın alabileceğiniz adres ise elbette Boyner!

American Tourister valiz fiyatları
American Tourister valiz en ucuz Boyner'den alınır. Boyner'de American Tourister valizler %20 indirimli satılıyor. Üstelik kredi kartlarına vade farksız 4 taksit imkanlarıyla... Ayrıca Boyner'den online olarak alacağınız American Tourister valizinizi, isterseniz herhangi bir Boyner ya da YKM Mağazası'ndan değiştirebilirsiniz.


Amerıcan Tourıster COLORA III Spinner L Valiz

Amerıcan TourısterBon Air Valiz

Amerıcan TourısterSan Francisco Spinner L Valiz






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder