Sayfalar

Aliexpress TR

vestel

ANTONİO BANDERAS PARFÜM BOYNER

İsmini ünlü İtalyan asıllı Amerikalı Aktrist Antonio Banderas'tan alan Antonio Banderas parfümler, Boyner'de!

Parfüm, kadın erkek herkesin vazgeçilmezlerinden biridir. Özellikle bazı kokuların hayran olduğunuz kişi ile özdeşleşmesi o kokuyu çok daha cazip ve vazgeçilmez hale getirir. Duruşu, yakışıklılığı, karizmatik tavırları ve cool stili ile her dönem kadınların ilgi odağı olmayı başaran Antonio Banderas, şimdi enfes parfümlerini sizlerle buluşturuyor. Tanınmış İspanyol parfüm markalarından Puig ile işbirliği yapan Banderas, imzasını taşıyan parfümleri ile hem kadınların, hem de erkeklerin vazgeçilmezlerinden olacak...


Erkekler için odun, tütün gibi karakteristik aromalar, şekerli ve baharatlı kokular ya da gün boyu taze ve ferah hissettirecek fresh parfümlerden tarzınızla en uyumlu olanı tercih edebilirsiniz. Kadınlar ise, zevklerine göre meyve, çiçek gibi aromalarla tazelenip iyi hissedebilir, ağaçsı kokuları tercih ederek parfümlerini imza gibi benimseyebilirler.

Antonio Banderas’ın erkek ve kadınlar için sunduğu kokular arasından en çok dikkat çekenler arasında Spirit, Blue Seduction, Black Man, Golden Secret, King gibi kokulardan bahsedilebilir. Girdiğiniz her ortamda çift olarak ya da yalnız başınıza dikkatleri üzerinize toplamak ve çevrenizde meraklı bakışlar görmek istiyorsanız Antonio Banderas’ın birbirinden çeşitli kokularını mutlaka denemelisiniz. Markanın kadınlar ve erkekler için özel olarak sunulan kokularına bir arada ulaşmak için, tüm kozmetik alışverişlerinizde olduğu gibi parfüm alırken de Boyner’i tercih edebilirsiniz.

Boyner'de Antonio Banderas parfüm fiyatları da oldukça uygun... Üstelik kredi kartlarına vade farksız peşin fiyatına 4 taksitle... Ayrıca online olarak aldığınız ürünü istediğiniz Boyner veya YKM Mağazası'ndan değiştirebilirsiniz.


Antonio Banderas Parfüm Kadın

Antonio Banderas Parfüm Erkek


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder