Sayfalar

Aliexpress TR

vestel

COLUMBİA MONT BOYNER



Spor giyimin marka isimlerinden Columbia ürünleri Boyner'de!..

Birbirinden farklı Columbia giyim ürünleri Boyner'de satılıyor. Ayakkabıdan monta, yelekten şapkaya yüzlerce renk ve modelde Columbia giyim ürünleri, Boyner'de...

Columbia İndirim:
Boyner'de Columbia ürünleri %35'e varan indirimlerle satılıyor. Üstelik, kredi kartlarına peşin fiyatına 4 taksit imkanı da var. Aldığınız ürünleri istediğiniz takdirde YKM ya da Boyner mağazalarından değiştirebilirsiniz.


Her anlamda sağlam tekstil ürünleri üreten Columbia, kış mevsiminin soğuklarına karşı sadece günlük hayatta değil; kış sporları için özel olarak ürettiği ürünlerle de yeni sezonda göz dolduruyor. Sporu hayatının merkezine koyanlar için kaliteyi şıklıkla buluşturan Columbia, kadınlar ve erkekler için geniş beden seçeneklerine sahip kıyafetleri ve farklı kullanımlara uygun ayakkabılarıyla dikkat çekiyor. Columbia ayakkabıları arasında günlük hayatta sportif stilinize hareket katacak spor ayakkabıları, üstün konfor ve dayanıklılık sağlamak amacıyla özel malzemelerden üretilmiş esnek tabanlı koşu ve antrenman ayakkabıları, kadınlar ve erkekler için farklı modellerle bulunuyor. Columbia Omni Heat botlar, kadınlar için sportif şıklığın ayaklara serilmiş hali... Columbia botları ile yağmurda çamurda tereddüt etmeden daha sağlam adımlar atabilirsiniz. Rengarenk ve desen desen Columbia montları ise üzerinizde hiçbir ağırlık yapmadan en soğuk havalarda bile sizi korur ve terletmez.Spor giyimin en iddialı markalarından olan Columbia, pantolonları arasında yer alan kayak pantolonları ile kış mevsiminin keyfine ve eğlencesine tam anlamıyla varmanızı sağlıyor. Columbia t-shirt, gömlek, atkı, bere, eşofman altı, Columbia polar sweatshirt gibi sportif stilinizi ve spor aktivitelerinizi her zamankinden daha hareketli kılacak yeni sezon ürünleri Boyner’de en özel fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Boyner'de Columbia montlar %35 indirimle satılıyor. Gerçekten renk uyumu ve kaliteli kumaş oarak çok güzel montlar...Columbia bayan mont ve Columbia erkek mont çeşitlerini mutlaka görmelisiniz.

Boyner Columbia mont özellikleri:
Manken Ölçüsü : Kilo : 77 kg / Boy :1.86 cm /
Gögüs : 99 cm / Bel : 81 cm / Kalça : 98 cm / Beden: 48
Numune Bedeni : M
Model Kodu : WM1048-010
Kumaş Bilgisi : % 100 Polyester:Kolay buruşmaz.Uzun süre giyilebilir.Temizliği kolay olur.
Teknoloji : Eager Air Interchange: Her türlü hava koşulunda sıcaklık sağlar.Rüzgar, kar, yağmur, soğuk havalarda rahatlıkla giyilebilir.Açık havada en sevdiğiniz aktiviteleri keyfini rahat tutmak için Columbia'da açık dişli uzmanları tarafından yapılmıştır.Su geçirmez kumaş, çıkarılabilir,ayarlanabilir fırtına kaputu korkun, kordon ayarlanabilir etek, iç güvenlik cebi sayesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Kalıp Bilgisi : Normal kalıp
Kullanım/Yıkama Talimatı : Benzer ürünlerle birlikte yıkanmalıdır,tersten ütülenmelidir.30°C'de yıkayınız.Ağartıcı kullanmayınız.
Astar Bilgisi : % 100 Polyester:Kolay buruşmaz.Uzun süre giyilebilir.Temizliği kolay olur.

Boyner'de satılan Columbia Mont çeşitlerini görmek ve satın almak için Columbia-Boyner'i ziyaret ediniz...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder