Sayfalar

Aliexpress TR

vestel

SWAROVSKİ BOYNER

Swarovski Ürünleri ve Fiyatları

Swarovski kristal, 1895 yılında Avusturya'da kurulmuş olup; takı, aksesuar, dekoratif ev eşyaları, süs eşyaları ve heykelcikler gibi yüksek kalite kristal ürünlerden oluşan koleksiyonlar dizayn etmekte ve pazarlamaktadır.

Swarovski, küresel bir erişim ağına sahiptir. Kendi mağaza ve perakende ortaklarının dışında web sitesinden ve online mağazalarından da ürünlerini sergilemektedir.

Swarovski kristal olağanüstü bir hediye seçeneğidir.  Doğal olarak parlak bir görünüme sahip, şık gümüş tonlarında kolye, bilezik ve küpeler başarısının kanıtıdır. Gerçekten göz alıcı kokteyl yüzükleri kusursuz mükemmelliğe sahip işçilik ürünleridir. Bu yüzden ismi Avusturya ile sınırlı kalmamış, bütün dünyada bilinen ve tercih edilen bir takı ürünü olmuştur.


Swarovski takıları yaratıcı bir şekilde kendinizi ifade etmenizi sağlar. Zamansız günlük takılardan çarpıcı, büyüleyici, şık takı ve gece çantalarına kadar Swarovski her ihtiyaç ve zevke yönelik üç ayda bir yeni koleksiyonlar sunmaktadır.

Swarovski kristalin başlıca ürünleri şunlardır:
Swarovski Modelleri:
swarovski kolye, swarovski yüzük, swarovski küpe, swarovski saat, swarovski bileklik, swarovski parfüm, swarovski kalem, swarovski taş, swarovski alyans, swarovski anahtarlık, swarovski çakmak, swarovski çerçeve, swarovski deri bileklik, swarovski diş taşı, swarovski dürbün, swarovski erkek bileklik, swarovski erkek saat, swarovski gözlük, swarovski lunar küpe, swarovski pırlanta, swarovski set, swarovski şahmeran, swarovski şerit taş, swarovski tek taş yüzük, swarovski taşlı kolye, swarovski usb, swarovski usb kalem, swarovski yonca kolye, swarovski zirconia yüzük... vd.

Kısacası; takı konusunda zarafet, şıklık, çeşit ve de uygun fiyat anlamında ne arasanız; Swarovski'de bulmanız mümkün...

Swarovski indirim ne zaman ya da Swarovski indirimli ürünler hangileri? diye soranlar için;

Boyner Mağazaları, şimdi Swarovski ürünlerini satıyor! Üstelik kredi kartlarına da peşin fiyatına 4 taksit imkanlarıyla alabilirsiniz.

Swarovski takı ürünlerini Boyner'den'den incelemek ve satın almak için sizi Boyner'e davet ediyoruz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder