Sayfalar

Aliexpress TR

vestel

BOYNER ARİŞ

Kadın aksesuarında bir ekol olan Ariş, Boyner'de satılıyor!

Ariş kolye, pırlanta, bileklik, alyans ve daha birçok aksesuar çeşidinde Türkiye'nin en önemli markalarından olan Ariş alyans, Boyner'de satılıyor.

Aksesuarlar kadın giyiminin en önemli tamamlayıcılarındandır. Giydiğiniz kıyafetin bir anda havasını değiştiren aksesuarlar stilinizi tamamen size özgü detaylarla hareketlendirmenizi sağlayacak... Bu aksesuarların içinde kadınlar için en büyük arzu nesneleri de kuşkusuz mücevherlerdir.

Tarzınız ister asi ve cool, ister şık ve klasik, isterseniz de aktif ve rahat olsun, Ariş’te kendi tarzınıza rahatça entegre edebileceğiniz birbirinden farklı tasarımlara sahip kolye, küpe, yüzük, bileklik ve çok daha fazlasını zahmetsizce bulabilirsiniz. Şık bir davette ya da özel bir kokteylde diz üstü bir kokteyl elbisesi ve ince topuklu stilettoları minik taşlı pırlanta bir küpe ve zarif bir yüzük ile tamamlayarak sofistike bir duruş yaratabilirsiniz. Günlük stilinizde asi tarzınızı yansıtan kuru kafalı kolyeler tercih edebilir; aktif ve sportif stilinizle uyumlu, imzanız haline gelecek bileklikler kullanabilirsiniz. 

Geniş ürün yelpazesi ile Ariş, her tarza rahatlıkla hitap ediyor; üstelik erkekleri de unutmadan! Sadece kadınların değil, son zamanlarda erkeklerin de kullanmaya başladığı spor kolye ve bileklikler, kendi stilinizi yaratmak için mükemmel bir seçenek olacak. Özel bir günde kendinizi ya da sevdiklerinizi mutlu etmek için şık hediyeler arıyorsanız Ariş’e mutlaka bir bakın. Birbirinden farklı ürün ve model seçeneği ile Ariş, Boyner’e özel kampanyalarla sizlerle!

Ariş Alyans Fiyatları:
Boyner'den alacağınız Ariş alyans aksesuar çeşitleri peşin fiyatına 4 taksitle... (World Card'a 9 taksitle...)


Ariş Alyans

Ariş Bileklik

Ariş Kolye

Ariş Küpe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder